Wij maken gebruik van gedemineraliseerd water (osmose water). Dit is gewoon leidingwater waaruit toevoegingen zoals kalk, chloriden, mineralen en ijzer worden gefilterd. Hierdoor wordt het vuil oplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na gebruik streep- en kleurloos op. Omdat er geen schoonmaakmiddelen worden gebruikt, werken we zeer milieuvriendelijk.

 

HOE WERKT HET?
Wij maken gebruik van een speciale uitschuifbare telescoopsteel. Deze steel is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het osmose water op de ramen, kozijnen en/of gevels sproeit. De zachte borstel verwijdert het vuil en door het naspoelen met het osmose water droogt het streeploos en vlekkenloos schoon op.

Ramen, gevels, zonnepanelen, chalets, reclamezuilen, etc. kunnen hiermee op eenvoudige wijze schoongemaakt worden zonder dat er verdere hulpmiddelen nodig zijn tot maximaal 10 meter. Objecten hoger dan 10 meter worden door ons niet gereinigd.De kwaliteit van dit systeem is bij de eerste ramenwasbeurt 90% en bij herhaling van wasbeurten is dit 100%.

De eerste keer kan het voorkomen dat u kleine witte vlekken ziet. Dit zijn de vuil- en zeepresten uit de poriën van de ramen en kozijnen. De zeepresten komen voort uit de olie die in de meeste schoonmaakmiddelen aanwezig zijn. Het systeem werkt het beste met een frequentie van minimaal 6x per jaar.

 

DE VOORDELEN:

  • De kozijnen, gevelbeplatingen en eventuele roosters worden tegelijk met de ramen geheel schoongeborsteld.
  • Langer een schoon resultaat doordat er geen zeepresten achterblijven en in het osmose water geen metaaldeeltjes zitten die statische oplading veroorzaken.
  • Vlek,- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht.
  • Geschikt voor reinigen glas, kozijnen, dakkapellen, lichtbakken, gevelbeplating, zonnepanelen etc.
  • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplating, glazen overkappingen, serres en winkelpromenades.
  • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.
  • Milieuvriendelijk, geen reinigingsmiddel nodig.
  • Geen sporen als gevolg van het werken met zware hoogwerkers.