AL RUIM 25 JAAR EEN PASSIE VOOR SCHOONMAKEN!
Op 26 februari 1989 startte Benno Schoemaker en zijn vrouw Marijke in het Twentse Delden, het schoonmaak bedrijf ALLforCLEAN. Wat begon met glasbewassing, groeide al snel uit tot een allround schoonmaak bedrijf voor consument en ondernemer. Ruim 25 jaar later is ALLforCLEAN uitgegroeid tot ALLforCLEAN Groep Nederland en zijn de bedrijfsactiviteiten ondergebracht in vier divisies en inmiddels gevestigd in Hardenberg.

 

TROTS OP ONS VAKMANSCHAP
Het leveren van een betrouwbare dienstverlening die voldoet aan een hoge kwaliteit, is bij ons een vanzelfsprekendheid. Zo ook het vakmanschap van onze medewerkers. Het echte verschil maken we door niet alleen aandacht te vragen voor onze diensten; maar vooral te luisteren naar wat onze klanten vragen. Alleen dan kunnen we aan hun wensen voldoen.

Wie kennis maakt met ALLforCLEAN Groep Nederland, merkt direct aan de sfeer dat we plezier hebben in ons werk. Door soms net even een stapje extra te zetten, overtreffen we de verwachtingen zelfs en verrassen we onze klanten bijvoorbeeld met nét dat beetje meer glans.

Neem contact met ons op voor een kennismaking en ervaar de kracht van ALLforCLEAN Groep Nederland.